пʼятниця, 13 травня 2016 р.

Творчий експрес

      

   З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів у період із 25 по 28 квітня 2016 року у Піщанському НВК проведено Тиждень англійської мови. 






           Протягом тижня були проведені такі заходи:   

      У понеділок, 25 квітня,  відбулася загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня англійської мови. На ній було оголошено план заходів на тиждень.      

       У вівторок ,26 квітня, проводився конкурс стінгазет на задані теми серед учнів 5 – 9 класів. Діти підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально. Було визначено кращі роботи, які нагородили призами. Учні щиро раділи маленьким перемогам.


     У середу, 27 квітня, відбулася патріотична гра-змагання серед учнів 7 та 6 класу “We love Ukraine”. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, прищеплювати любов до Батьківщини, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.     

    У четвер, 28 квітня, усі охочі могли завітати на музичне шоу і заспівати свої улюблені пісні англійською мовою караоке.           

     У п’ятницю, 29 квітня, з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови демонструвалися відеофільми та мультфільми різного рівня складності. Також у цей день були підведені підсумки проведення Тижня англійської мови та відзначені найактивніші учні.       Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!                                                                                                      

    Вчителі англійської мови Піщанського НВК Воронцова О.О. та Мерзляк Д.В.

Немає коментарів :

Дописати коментар