четвер, 31 березня 2016 р.

"Активізація навчальної діяльності учнів"


Районний семінар вчителів  англійської мови  на базі Гродівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів



17.03.2016.  Гродівська ЗОШ  гостинно  зустріла  27 вчителів  з Красноармійського району  на семінарі  педагогів-організаторів та вчителів англійської мови.
Господарі урочисто привітали гостей за англійськими традиціями. Уся програма семінару була налаштована на створення своєрідної атмосфери шанувальників англійської мови.
Вчителі відвідали урок  з англійської мови у 6 класі за темою “Travelling.Kinds of Transport” («Подорож. Види транспорту»). Урок  провела вчитель англійської мови Горбунова Світлана Олександрівна.


Урок було проведено у формі  ток-шоу. На уроці були використані такі інтерактивні методи: рольова  гра, театральна постанова, гра «Перекладач», рухавка «Транспортні островки»,  гра «Чарівна коробка», складання реклами транспорту. На уроці були виконані  чотири види діяльності: говоріння, читання, письмо та аудіювання. Протягом уроку учні активно проявили себе, отримали наступні нагороди: «найкращі знавці з транспорту», «найзгуртованіші та найкмітливіші». Учні вміло  й вільно могли користуватися тематичними  словами та сміливо брали участь у будь-яких завданнях вчителя. Відчувалася тісна й позитивна співпраця вчителя з учнями на уроці. Творчий підхід до уроку – успіх у його результативності.
Після відкритих уроків вчителі перейшли до відкритого заходу «Фестиваль ляльок». Захід приурочений до Міжнародного дня ляльок, який відзначається  21 березня. Ведучі фестивалю – лялька Україночка та американська лялька Барбі ознайомили глядачів із відмінностями між українськими та американськими іграшками.


Початкові класи підготували виставку малюнків із улюбленою іграшкою, а учениці 11 класу оформили виставку та підписали кожну іграшку англійською мовою. Учні 5 класу склали вірші на англійській мові про улюблену іграшку. Святковий та феєричний танок підготували
учениці 8 та 9 класів. Казковий танок також підготували учні школи Баришник Данило та Шацька Анна, які є чемпіонами районних, обласних та Міжнародних змагань з бальних танців.
Ведучі фестивалю підготували для вчителів майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки. Завдання були на англійській мові, вчителі англійської мови мали перекладати ці кроки на українську мову для педагогів-організаторів.
Фестиваль видався цікавим, пізнавальним, творчим та феєричним!
=======================

Немає коментарів :

Дописати коментар