понеділок, 4 квітня 2016 р.

"HELLO, BRITAIN!"


У рамах проведення заходів, приурочених до року англійської мови в Україні, учитель англійської мови Гришинського НВК Долга Анастасія Геннадіївна на весняних канікулах провела пробне заняття-подорож у Велику Британію для майбутніх першокласників.

Діти з великою цікавістю та задоволенням дізналися, де ж уперше заговорили англійською мовою, що собою являє країна Велика Британія та де вона знаходиться. Великою несподіванкою для дошкільнят стало те, що їхні улюблені герої мультфільмів, такі як Вінні-Пух, Пʼятачок, Сова, Білосніжка, Попелюшка, спочатку були англомовними, а вже потім заговорили російською та українською. Прослухавши розповідь про українця Михайлика та американця Тома, майбутні першачки зрозуміли, що англійську мову треба вчити для того, щоб діти з різних країн світу могли спілкуватися з легкістю та товаришувати один з одним, адже англійська мова є міжнародною мовою і нею розмовляють у багатьох країнах світу. Погравши у цікаву гру “Magic Ball”, діти познайомилися з учителем англійської мови та навчилися вітатися англійською.

У кінці заняття усі діти отримали запрошення у вигляді прапорців України та Великої Британії на свій перший урок англійської у першому класі 2016-2017 н.р.





Немає коментарів :

Дописати коментар