середа, 21 червня 2017 р.

Англомовний майданчик у Гришинському НВК




     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 29.12.2015 № 1379 «Про здійснення заходів щодо організації літніх мовних таборів» та з метою розвитку комунікативної компетенції учнів, підвищення якості знань з іноземних мов у червні 2017 року на базі Гришинського НВК було організовано роботу англомовного майданчика для школярів 4-6 класів.
     Виховання мовної культури та свідомого прагнення до спілкування, висловлювання власних думок, поглядів англійською мовою, розкриття і розвиток творчих здібностей школярів, спонукання до саморозвитку та самореалізації - основні завдання роботи мовного майданчика, які успішно було реалізовано за допомогою інтерактивних та проектних технологій, створення мовного та арт-простору, ігрових форм та креативних ідей самих учнів. 
      День англійської поезії та музики, фізичні та лінгвістичні зарядки, рольові ігри, творчі презентації, карнавал літературних героїв, спартакіада, відеоекскурсії до старої та сучасної Англії – це невеличкий перелік форм роботи майданчику, і все це англійською.
Весело, креативно, цікаво, завзято! Багато позитивних емоцій, подарунки від ЮНІСЕФ! А головне – плідна співпраця вчителів та дітей і можливість самореалізації для всіх. 




Немає коментарів :

Дописати коментар