середа, 21 червня 2017 р.

Мовний табір «Rainbow» у Срібненському НВК



       Гідним завершенням 2016-2017 навчального року для нашого НВК стало відкриття літнього мовного табору, який працював з 29.05.2017 по 12.06.2017р., метою якого було вдосконалення мовної компетенції учнів, підвищення мотивації до вивчення англійської мови. Його вихованцями стали 25 учнів 3-4 класів.
    Наш мовний табір – став осередком невимушеної атмосфери, сучасної освіти, творчого розвитку та комунікативних навичок дітей. Протягом тематичних днів з дітьми проводились різноманітні ігри, майстер-класи, діти брали участь у конкурсах та сценках.

    29.05.2017р. День знайомств.
В цей день відбулось урочисте відкриття мовного табору «Rainbow». Діти разом з вчителем заспівали табірну пісню, а також вивчили девіз, склали правила нашого табору та закріпили їх. Разом з вчителем діти, у формі гри, розповідали про себе.

    30.05.2017р. День традицій.
Цей день ми присвятили святам. Діти із задоволенням переглянули відео «Свята в Україні та Великобританії».Разом із вчителем обговорювали традиції святкування «Mother’s Day» у Великобританії. Була проведена  гра «Magic Bag». Також дітям дуже сподобалось зображувати своє улюблене свято та створювати проект.

    31.05.2017р.  День сміху.
Цей день став найсмішнішим та найвеселішим днем перебування в таборі. Діти готували до цього дня кумедні костюми та маски. Грали в гру «Who am I? »  та проводилися  ігри з м’ячем.

    01.06.2017р. День захисту дітей.
Цього дня діти з допомогою вчителя обговорювали, яким має бути їх дитинство. Вони зобразили на асфальті свої думки та коротенько розповіли про зображене.

    02.06.2017р. День мультфільму.
Цього дня діти переглядали фрагменти найпопулярніших мультфільмів. Розповіли про свого улюбленого мультиплікаційного героя та намалювали його. Був проведений конкурс «Герої казок та мультфільмів».

   06.06.2017р. День творчості .
Цього дня діти разом з вчителем виготовили родинне дерево. Прослухали веселі пісні англійською мовою та створили портрет мами.

   
    07.06.2017р. День сім’ї.
В цей день діти разом з вчителем обговорювали, що потрібно дитині, щоб бути щасливою та яку роль у щасті дитини займає мама. Діти вивчили вірш про маму. З великим задоволенням  діти намалювали свою сім’ю.

    08.06.2017р. День дружби.
В цей день діти розповіли про свого найкращого друга та описали його зовнішність. Зробили спільний проект «Мій найкращий друг». Був проведений конкурс «Скорочені імена». На свіжому повітрі діти грали в «Піжмурки».

   09.06.2017р. День театрального мистецтва.
Цього дня діти працювали над виставою «Попелюшка». Також в цей день наш табір відправився на екскурсію до міста Покровська, де діти відвідали історичний музей та відпочили у парку «Ювілейний».

   12.06.2017р. День сюрпризів.
В цей день діти ділилися своїми враженнями від перебування у мовному таборі. Були проведені ігри на свіжому повітрі та цікаві конкурси.









Немає коментарів :

Дописати коментар