середа, 21 червня 2017 р.

«Wonder Land» - мовний табір у Петрівському НВК




        На базі Петрівського НВК  з 01 по  14 червня поточного року працював пришкільний мовний табір відпочинку «WonderLand», у якому відпочивали, оздоровлювались та цікаво навчались 20 вихованців. Через невимушену обстановку, комфортні умови для відпочинку в таборі створювалося іншомовне середовище. В учнів розвивалися мовленнєві компетентності. 
Виховна робота у пришкільному оздоровчому таборі базувалася на розвитку дитячої ініціативи, самодіяльності, колективної творчої справи й полягала у проведенні кожного дня змістовної, цікавої, активної справи.
План роботи табору був насичений різноманітними заходами з урахуванням побажань дітей. Із цією метою наприкінці навчального року проводилася анкета серед учнів «Що ти очікуєш від пришкільного табору? Твої пропозиції». Перш за все, дітей привертають змістовні культурно-масові заходи, яскраві дійства та особиста участь у всіх справах. 
Протягом зміни були проведенні такі заходи:
1. Відеоклуб “Moooovies”
2.«More about animals” (ігри та вправи)
3. Виготовлення плакатів та колажів “Music in our life”
4. Захід “Funny cookers” 
5. Творча майстерня «We can make…»
6. Складання книжки “My funny story”
7. День міні-проектів, вікторина “I love Ukraine”
8. Ігри на подвір`ї Sportworld 
9. «Amazing holidays» (ігри та вправи)
Кожен день у таборі був насиченим, проводились різноманітні екскурсії, походи, конкурси, змагання, бесіди, години спілкування. Готуючись до усіх заходів, діти вчились працювати злагоджено, підтримувати один одного, відноситись з повагою до кожного, хоч діти були різного віку, з різних класів.
На урочистій лінійці, присвяченій закінченню табірної зміни, були нагороджені і відзначені найбільш активні учасники табору.
Взагалі, життя у таборі дітям запам’ятається надовго, і вони неодноразово захочуть бути його активними учасниками. Бо кожен день життя табірної зміни допомагав дітям зрозуміти, що потрібно бути спритними і сміливими, дружніми і чесними, добрими і творчими.










Немає коментарів :

Дописати коментар