четвер, 22 червня 2017 р.

«Sports and health»- літній мовний табір у Сонцівському НВК


   
Переглянути презентацію

       З 29 травня по 9 червня в Сонцівському НВК працював літній мовний табір для учнів 5-6 класів. Відповідальними за роботу табору було призначено вчителя іноземної мови Кудінову О.І., вчителя зарубіжної літератури Малашенкову Ю.В. та педагога-організатора Платохіну Н.М. Тема проекту мовного табору - «Sports and health».
Метою роботи мовного табору було :
розвиток інтересу до вивчення іноземної мови;
подолання мовного бар’єру;
активізація вживання лексики, вивченої на уроках;
збагачення словникового запасу учнів;
розвиток творчих здібностей;
розширення загального кругозору учнів.
Вчителі обрали різні форми занять, які були цікавими для учнів. Протягом 10 робочих  днів  мовного табору була проведена наступна робота:
29 травня було проведено урочисте відкриття табору, обговорення назви загону, складання правил поведінки в таборі та виготовлення постеру, на якому всі діти написали свої імена та правила табору.
30 травня робота відбувалася не за планом, оскільки на базі Сонцівського НВК проводилися змагання «Ігри патріотів». Учні із задоволенням вболівали за свою команду, та під час екскурсїї та змагань у лісі вивчили багато нових слів, дізналися назви дерев та рослин. Також вивчили назви  видів спорту та естафет, які було проведено в лісі.
31 травня учні розучили девіз, пісню та речівку загону на англійській мові. Темою цього дня було здорове харчування «We are what we eat». Діти повторили та вивчили назви страв, як корисних, так і шкідливих для здоров `я, грали в ігри та створили колаж «Healthy and unhealthy food».
1 червня традиційно проводиться день захисту дітей. Діти взяли участь у загальношкільному святковому заході.
2 червня день був присвячений українській та британській їжі. Учні із задоволенням переглянули мультфільм на англійській мові та відеоролик про їстівні звички британців, грали в рухливі ігри.
6 червня присвятили літнім та зимовим видам спорту. Повторили та вивчили назви видів спорту, розв`язували ребуси та відгадували загадки. Грали в рухливі ігри.
7 червня присвятили здоров`ю , проблемам із здоров `ям та лікарям. Вивчали назви хвороб та їх симптомів, повторили назви частин тіла людини, пограли в гру «Візит до лікаря». Ролі лікарів виконували дівчата 10 класу.
8 червня присвятили Олімпійським іграм, які провели біля місцевого ставка. Після змагань діти мали можливість відпочити та поїсти. Під час відпочинку вчили нові слова, пов`язані зі спортом,здоров`ям та корисною їжею. Після повернення переглянули презентацію про Олімпійські ігри та українських спортсменів.
9 червня відбулася урочиста лінійка, присвячена закриттю мовного табору. Учні були нагороджені похвальними грамотами , та малювали на асфальті на тему «Hello, summer».
Підводячи підсумки, можна сказати, що мета, заради якої працював мовний табір, досягнута. Школярі проводили дозвілля весело, практикувалися у спілкуванні англійською мовою. Діти висловили своє бажання відвідувати мовний табір щороку.

Немає коментарів :

Дописати коментар